iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

We kunnen niet meer zonder onze telefoon. Je kunt wel zeggen dat dat sneu is, maar het is de werkelijkheid. We schrijven een mailtje, beantwoorden een appje en houden onze agenda erop bij. Hiervoor hoeven we echt niet meer thuis achter de computer te kruipen. Gelukkig maar, want zo kun je ook nog wat werk doen als je in de bus of de trein zit. Maar wat nu als je telefoon het begeeft? Daar moet je dus echt even niet aan denken! Want wat betekent dat voor je werk? Je complete adressenbestand met telefoonnummers en afspraken is op je telefoon te vinden. iPhone reparatie kan tegenwoordig gewoon terwijl je wacht. Al is het misschien wel prettig om éven de andere kant op te kijken als iemand je geliefde telefoontje uit elkaar peutert!

iPhone reparatie hoeft niet lang te duren

Er is namelijk een bedrijf met drie vestigingen in Nederland dat jouw iPhone repareert terwijl jij even een kopje koffie of thee drinkt. Dat is pas een fijn idee! Want wat als je je iPhone moet opsturen naar een bedrijf? Dan ben je 'm al snel een dag of 10 kwijt! En dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken. Nu zijn er natuurlijk reparaties die iets langer duren dan "terwijl je wacht", maar omdat de onderdelen over het algemeen op voorraad zijn, ben je je telefoon nooit lang kwijt. Duurt de reparatie iets langer?Dan kun je een leentoestel meekrijgen. Je bent dan gewoon bereikbaar en kunt gewoon door met je werk. Je wordt dan gebeld of gemaild wanneer de iPhone reparatie gelukt is. 

De meest voorkomende schades

Eigenlijk vertel ik je niets nieuws als ik zeg dat de meest voorkomende iPhone reparatie gaat om het scherm. Je hebt je telefoon laten vallen of er is iets op je telefoon gevallen en dit heeft een barst of scheur in je scherm veroorzaakt. Ook problemen met de opladeringang worden vaak gemeld. Mensen zijn vaak te ongeduldig en proberen hun oplader blindelings aan te sluiten. Niet doen, dat scheelt veel ellende!

Voorkom schade aan je iPhone!

Maak je iPhone foolproof door een extra beschermlaagje op het scherm te plakken, door een hoesje om je mobiel te doen of door een knop aan de achterkant te monteren waardoor je je telefoon steviger kunt vasthouden. Zorg dat je iPhone niet blootgesteld wordt aan water, te veel warmte of juist teveel koude. Laad je mobiel op als deze leeg of zo goed als leeg is… Nou ja, je weet zelf wat je kunt doen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje…

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven