Shortlease auto: de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt

Wanneer je kiest voor shortlease auto, dan kun je er maar beter even voor gaan zitten. De mogelijkheden zijn dan namelijk zo goed als onbeperkt. Waar ga je op selecteren? Wat is voor jou belangrijk? Wat ga je eigenlijk precies doen met die auto? Shortlease auto biedt mogelijkheden waar je eerder nog niet bij had stilgestaan. En dus kun je je er maar beter goed in verdiepen.

Shortlease auto: wat voor budget heb je?

De eerste vraag die je je moet stellen is "wat is mijn budget?". En dat is niet zonder reden. Je kunt het, zoals met alles, zo gek maken als je zelf wilt. Maar is dat ook nodig? Heb je daar het geld wel voor? Ook kijken naar het percentage bijtelling is belangrijk, dit voorkomt dat je, achteraf, voor verrassingen komt te staan. Het budget is dus belangrijk. Als je zzp-er bent, dan weet je ongeveer wel wat er per maand binnenkomt, maar dat kan per maand flink fluctueren. Reken dan altijd vanuit je slechtste maand, dan kan het alleen maar meevallen. Schat je je inkomsten te hoog in, dan kan het zijn dat je niet uitkomt en dan kom je in de problemen.

Wat is voor jou belangrijk aan een auto?

Moet je er veel spullen in meenemen naar je klanten? Of niet veel spullen, maar wel zware spullen? Ben je wat minder goed te been? Ga je de auto ook privé rijden? Heb je kinderen? Heb je honden? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een shortlease auto. Heb je, bijvoorbeeld, kinderen, dan is het wel zo fijn als je auto vijf deuren heeft. Dat scheelt veel gedoe met het in en uit kinderzitjes halen. Ben je wat minder mobiel? Dan is een auto met een wat hogere instap natuurlijk het fijnst. Zo heeft ieder mens zijn of haar eigen wensen en eisen aan een auto.

Wat is voor je werkgever belangrijk aan een auto?

Je werkgever wil alleen maar dat jij goed en veilig je werk kunt doen. Dus ben je vertegenwoordiger en reis je het hele land af? Dan is het wel van belang dat je een auto met stevige stoelen kiest. Ook een automaat met cruisecontrol is dan wel erg fijn. Maar je werkgever kan ook eisen hebben met betrekking tot de kleur van de auto. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de kleuren van het logo van je werkgever. Herkenbaarheid is dan erg belangrijk.

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven