Vakantie op de Veluwe: kies voor verandering!

We hebben met z’n allen veel geleerd van de Coronacrisis. Thuiswerken was over het algemeen best te doen, we zijn ontzettend handig geworden met Zoom en Teams en we hebben geleerd dat vliegen niet altijd noodzakelijk is voor een fijne vakantie. Positieve veranderingen die hopelijk blijven bestaan nu de Coronacrisis hopelijk op zijn retour is. Wat de lange files naar ons werk en de vele vliegtuigkilometers die we aflegden zijn nu eenmaal niet goed voor het milieu. Het kan ook anders. Je kunt ook gewoon in Nederland blijven. Dat is iets wat we afgelopen jaar massaal deden. En toen ontdekten we dat Nederland een prachtig land is. Dus waarom zouden we hier volgend jaar niet gewoon opnieuw blijven? Bijvoorbeeld voor een vakantie naar de Veluwe, ongetwijfeld een van de mooiste gebieden van Nederland.

Vakantiepark op de Veluwe

De Veluwe geniet een grote populariteit. Veel toeristen trekken graag naar dit bosrijke gebied vol mooie natuur in Gelderland. Een vakantiepark op de Veluwe is dan ook zo gevonden. De Veluwe kent veel bosrijke parken waar de eekhoorns om je huisje rennen en de vogels in de bomen zingen. En door de open ramen van je bungalow komt de dennengeur naar binnen drijven. Geen wonder dus dat veel mensen kiezen voor een vakantiepark op de Veluwe. Heb je eenmaal een mooi huisje geregeld dan heb je het voor het kiezen. Wat ga je die dagen doen? Nou, uitstapjes zijn er genoeg op de Veluwe. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Hoge Veluwe, een nationaal park met een ongekend verleden. Je vindt er natuurlijk ook het beroemde museum Kröller-Müller. Met een witte fiets fiets je door dit unieke landschap dat door het echtpaar Kröller-Müller bij elkaar is gekocht.

Veluwezoom en gezellige dorpjes

Maar De Hoge Veluwe is niet het enige nationale park van de Veluwe. Iets verderop ligt het heuvelachtige nationale park de Veluwezoom met zijn beroemde en in augustus paarse Posbank. Uren wandel- en fietsplezier is gegarandeerd. Liever opzoek naar cultuur of wat geschiedenis? Op het romantische landgoed Staverden word je op je wenken bediend. Dit romantische witte kasteeltje is een echte trekpleister. Maar vergeet ook de leuke, kleine sfeervolle dorpjes niet waar je even kunt neerstrijken voor wat lekkers zoals Elspeet, Vierhouten, Putten en Ermelo. Op de Veluwe hoef je je echt niet te vervelen. Dus op naar een vakantiepark op de Veluwe. Geniet ervan!

Posts created 51

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven