De zoektocht naar nieuwe schoenen

We zijn allemaal zo op zijn tijd toe aan een nieuw paar schoenen. Na zo’n 2 jaar loop je vaak je favoriete paar schoenen wel een beetje aan gort en dat heeft niets met de kwaliteit te maken. Dit is eigenlijk vanzelfsprekend, zeker als ze vaak gedragen hebt. Je kunt dan de keuze maken om hetzelfde paar aan te schaffen omdat je er zoveel plezier van hebt gehad. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de zoektocht aan te gaan om een nieuw paar schoenen te zoeken. Je hebt verschillende soorten stijlen schoenen en soorten schoenen en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Maar waar begin je je zoektocht naar nieuwe schoenen? Wij geven je graag wat tips!

Soort schoen

Je hebt allerlei verschillende soorten schoenen. Denk aan laarsjes, boots, sneakers, open schoenen, sandalen, ga zo maar door. Deze soorten schoenen zijn seizoensgebonden. Wat je vaak ziet is dat iedere vrouw standaard een paar sneakers in de kast heeft staan, een paar laarsjes en een paar hakken. De een houdt weer wel van hakken en de ander niet. Je kan hiervoor in de plaats natuurlijk ook een extra paar sneakers aanschaffen. Zo hebben we ook nog de echte sneaker gekken. Hun hele kast staat vol met sneakers, omdat dit eigenlijk ook het enige is wat er gedragen wordt. Mannen dragen over het algemeen veel sneakers. Deze sneakers zijn dan ook nog eens onderverdeeld in stoer en hip en netjes. Denk aan Mason Garments heren. Dit is een sneaker model maar met een nettere uitvoering. Mason Garments dames vallen ook altijd goed in de smaak. Wel vallen deze schoenen in de wat duurdere prijscategorie.

Inspiratie

Als je weet wat voor soort schoen je wilt, is het tijd om inspiratie op te gaan doen. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Kijk eens goed om je heen op straat als je aan het shoppen bent of onderweg bent naar werk of school. Vooral het openbaar vervoer is een goed inspiratiemiddel. Kijk om je heen en zie combinaties die je zelf nooit zou bedenken, maar wel heel vet vindt! Ook WeHeartIt of Pinterest zijn goede websites om inspiratie op te doen.

Winkels

Als je een beetje weet wat je in je gedachten hebt, is het belangrijk om dit op te zoeken in winkels. Schoenen kopen doe je fysiek. Je wilt de schoen even aan kunnen raken, kunnen voelen en als belangrijkste: kunnen passen. Via internet is dit een heel gedoe en dat is nergens voor nodig.

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven