Het inlopen van je nieuwe schoenen

We kennen het allemaal wel, je hebt nieuwe schoenen en je wilt ze natuurlijk gelijk aan. Maar wat vaak ook komt kijken bij nieuwe schoenen, zijn blaren. Deze blaren komen uiteraard door het inlopen van je schoenen. Niemand heeft natuurlijk zin om hier tijd voor vrij te maken, maar je moet er even doorheen. Wij geven je graat wat tips die je wellicht zullen helpen bij het inlopen van je nieuwe schoenen!

Geduldig

Voordat je je schoenen goed hebt ingelopen, ben je wel wat tijd verder. Het is dus erg belangrijk dat je geduldig bent. Je moet niet denken dat je in 1 dag je schoenen hebt uitgelopen. Daarbij loop je je hele voet dan kapot. Je moet je schoenen uitlopen door middel van kleine afstanden lopen. Elke dag een stukje verder lopen zal ervoor zorgen dat je het langzaam opbouwt. Je zult ook merken dat als je te veel loopt en de blaar dus te diep is om de volgende dag weer door te gaan met uitlopen, alles ook veel langer duurt. Je bent door je ongeduldigheid eigenlijk alleen maar je uitloopproces aan het vertragen. De beste tip die we je dus kunnen meegeven is, wees geduldig.

Inlegzolen

Als je begint aan het uitlopen van je schoenen, kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van inlegzolen. Door middel van inlegzolen zorg je ervoor dat je meer versteviging hebt in je schoen en dat kan het uitloopproces zeker verkorten. En niet alleen verkorten is erg behulpzaam in jouw geval, maar het uitlopen zal ook een stuk minder pijn doen. Je hebt allerlei verschillende soorten inlegzolen. Dik, dun, breed, smal, ga zo maar door. Elk inlegzooltje heeft weer zo zijn eigen functie. Verdiep je van tevoren dus goed in je probleem en welk inlegzooltje jou daarbij kunt helpen.

Vamos schoenen

Vamos schoenen heeft een breed assortiment aan schoenen. Je kunt hier dus als inspiratiebron eens goed kijken naar een nieuw paar schoenen. Tegenwoordig zien we allerlei verschillende type schoenen voorbijkomen. Veel mensen lopen deze dagen ook in hetzelfde en helaas ontkomen we daar niet aan. Het is daarom wel eens leuk om op websites te kijken waar je niet bekend mee bent, om te zien of je andere schoenen voorbij ziet komen. Zo kan je eens komen met iets nieuws, of je origineel voelen naast al die bekende nikes en adidasjes. Het is ook maar wat je zelf wil uiteraard, maar extra inspiratie opdoen is nooit iets wat verkeerd is!

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven