Een eigen bedrijf

Vijf jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik wilde heel graag een bedrijf hebben dat zich specialiseert in het maken van gaming pc’s. Toen ik nog klein was speelde ik al op de PlayStation van mijn broer. Ik vond het idee van een controller niks, dus ik probeerde verschillende manieren uit om een toetsenbord aan de PlayStation te kunnen koppelen. Mijn broer vertelde me na eerst hartelijk te lachen dat er ook zo iets bestaat als een gaming pc. Ik was hier destijds nog te jong voor, maar ben op latere leeftijd samen met mijn vader naar de winkel te gaan om er één te kopen. Ik kon niet vinden wat ik wilde hebben. Vanaf het moment dat ik afwist van het bestaan van gaming pc’s ben ik tijdschriften er over gaan lezen. Ik wist precies naar wat ik zocht, maar geen enkele vooraf gebouwde pc had er precies in wat ik wilde. In die tijd was er nog geen website waar je dit kon doen. Op mijn achttiende, ongeveer acht jaar later was ik nog steeds verzot op gamen en gaming pc’s. ik besloot dat ik een bedrijf wilde opzetten waar mensen heel makkelijk hun eigen gaming pc kunnen samenstellen.

Het begin

De eerst maanden liepen niet heel soepel. Dit was logisch, want niemand wist van het bestaan van mijn website. Ik ging op facebook en twitter om mijn bedrijf te promoten. Heel veel mensen waren enthousiast over het idee, maar wilde graag in het echt naar voorbeelden komen kijken. Ik woonde in Utrecht, dus wilde graag hier een locatie. Ver van het centrum kocht ik een bedrijfspand. Beneden kon ik verschillende pc’s tentoonstellen. Boven was mijn vergaderruimte. Hier konden mensen naartoe komen die meer informatie wilde.

Hoge huur

De huur werd na enige tijd helaas toch de hoog voor mij. Ook ging ik bijna uit huis. Ik besloot om naar een plek net onder Eindhoven te verhuizen. Met bedrijf en al verschoof ik meer naar het zuiden van het land. Op mijn website veranderde ik ‘vergaderlocatie Utrecht’ naar “vergaderlocatie Eindhoven”.  Het was even wennen voor mijn klanten dat ik verhuist was. Gelukkig kreeg ik in Eindhoven heel veel nieuwe klanten. En, ik hield door mijn website mijn klanten in Eindhoven ook. Ik had een goede toekomst voor ogen voor het bedrijf. En nu, vijf jaar laten, gaat het nog steeds erg goed. Ik hoop binnenkort te kunnen verhuizen naar de binnenstad van Eindhoven.

 

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven