Met deze pc games wordt 2 weken thuis zitten een eitje

Nu komt het door een virus, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij om de een of andere reden thuis moet zitten. Je hebt bijvoorbeeld je been gebroken en moet altijd met het openbaar vervoer naar school toe. Ik kan je verklappen dat dit in de meeste gevallen geen succes zal worden. Drukke treinen en bussen zijn niet voor mensen op krukken gemaakt. Wanneer je studeert aan een HBO of WO opleiding kun je veel lessen online volgen. Dan is het natuurlijk een goed excuus om lekker thuis te blijven. Natuurlijk ben jij niet dag in dag uit bezig met je opleiding. Aangezien je voor de rest niet kunt sporten is het aan te raden om een paar games uit te zoeken waar jij je uren mee kunt vermaken. Hieronder bespreek ik 2 pc games met je waar je op zijn minst 2 weken zoet mee zult zijn. 

Wat dacht je van Dragon Ball Z?

Speel als Goku en ga het gevecht aan met de slechteriken. Lekker vechten, vechten en nog eens vechten. Dragon Ball Z heeft dat natuurlijk allemaal. In deze vette game ben jij uren bezig om met de vetste combinaties er even lekker op los te slaan en de slechteriken op hun plek te zetten. Of jouw power level over de 9000 komt is natuurlijk wel de vraag. En je weet het antwoord op deze vraag pas als jij deze geweldige game gespeeld hebt. Dus ligt bij jouw ook de focus op eten, trainen, slapen en kijken wie het sterkste is van allemaal? Dan raadt ik jou zeker aan om deze pc game uit te proberen. Ik zelf bestel mijn pc games altijd via gamediscounter. Super handig aangezien je de game direct kunt downloaden. Je hoeft dus niet dagen te wachten tot het spel bij jou aan de deur geleverd wordt. 

Of even lekker de beuk erin met rugby 20?

Rugby 20 is eigenlijk hetzelfde als fifa 20, maar dan natuurlijk de rugby editie. Ook al ben ik dan een voetbalfan. Ik moet toegeven dat rugby meer sensatie geeft om naar te kijken. De perfecte combinatie van brute kracht, doorzettingsvermogen en tactiek. Zo kun je rugby prima omschrijven. Bij rugby 20 kun jij jezelf urenlang vermaken door in carrière mode jouw team naar de top te helpen. Mocht je nu echt lang niks bijzonders op de planning hebben staan geef ik je als tip mee om een heel slecht team te kiezen. Zo ben jij langer bezig om dit slechte team de ruggengraat te geven die het nodig heeft. 

 

Berichten gemaakt 53

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven